הקפאת ביציות ללא הרדמה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/04/2021 | 07:55 | מאת: מיקה

שלום. אני מעוניינת לעבור הליך של הקפאת ביציות ללא הרדמה ה-amh שלי לא גבוה. 1.30. כמה ביציות ניתן בערך לשאוב בשאיבה אחת? והאם אפשר בכל זאת בלי הרדמה?

מאחר והכוונה בשימור פוריות להקפיא כמה שיותר ביציות. יש צורך במתן הורמונים וגיוס מספר זקיקים לעומת 1 במחזור טבעי. לפיכך, כדי לקבל את הביציות שגויסו יש לבצע מספר דקירות של השחלות. בדרך כלל מדובר בפעולה לא נעימה שעלולה להכאיב, לכן על מנת למנוע כאב ותזוזה לא רצויה במהלך השאיבה, מומלץ לבצע את ההליך בהרדמה, בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא מומחה, כדי לדון על כל האופציות. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות