בדיקות להקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/02/2021 | 11:25 | מאת: רונית

שלום רב, בת 34 ( עוד חודשיים). הרופאת נשים שלחה אותי לעשות פרופיל הרומונלי, היא לא אמרה לי שצריך לעשות את הבדיקות דם ביום שני של הוסת ועשיתי את הבדיקות יום אחד לפני קבלת הוסת. רופא פריון אמר שהפרופיל תקין אך שפניתי לברור של הקפאת ביציות אמרו שחיבים לעשות את הבדיקות בימים של הוסת, האם אני חייבת לחזור על כל הבדיקות כולל נוגדנים? האם אולטראסונט בטני לא מילדותי של האגן מספיק בשביל התהליך או שצריך אולטראסונד אחר? ( יש לציין שאני בתולה ומעדיפה לעשות אולטראסונד בטני ולא וגינאלי). תודה

אם הפרופיל ההורמונלי תקין לפני וסת, הוא יהיה תקין גם ביום 2,3,4 של המחזור. לדעתי אין צורך לחזור על הבדיקות. במקרה שלך ניתן לעשות אולטרהסאונד מהבטן, למרות שהוא קצת פחות מדוייק. בכל מקרה שאיבת הביציות נעשית דרך הנרתיק. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות