האם הכרחי נקוי הנרתיק?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/02/2021 | 08:07 | מאת: מיכלושה

שלום וברכה האם לפני השאיבה זה ממש הכרחי שהרופא ינקה את הנרתיק וישתמש בספקולום? אני בתולה ולאחר השאיבה מה שכואב לי נורא זה הנרתיק, עם תחושה של קרעים בשריר, ולא הדיקור של השחלות שזה בעיקר מה שהיה אמור לכאוב. ואני שואלת את עצמי עד כמה הכרחי היה לנקות את הנרתיק ולשלם מחיר של כאבים כמה ימים? האם זה יקובל על הרופא שאבקש שפעם הבאה לא יעשה זאת?

בהחלט, אפשר לבקש לא לנקות את הנרתיק. הכל כמובן אם אין חשד לדימום מוגבר או פגיעה, נרתיק.

03/02/2021 | 14:59 | מאת: מיכל

תודה על התשובה. הכאבים ממש מעצבנים אותי. יש מצב להתלונן על כזו חוסר רגישות? וגם השאלה אם זה לא גורם נזק לדחוף בארגסיביות ספקולום שכנראה לא היה מתאים לי גם במידתו למרות שאין זה הכרחי? ועוד שאלה האם זה עלול להרחיב את הנרתיק?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות