מחזור לאחר שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/01/2021 | 14:01 | מאת: טלי

שלום רב, בדצמבר עברתי תהליך של הקפאת ביציות , 5 ימים לאחר ההקפאה קיבלתי מחזור ( הרופא שלי אמר שככה יקרה ובאמת קיבלתי בול 5 ימים אחרי) הבעיה שמהמחזור הזה עבר כבר 38 יום וטרם קיבלתי מחזור האם ייתכן??? האם יתכן שככה יקרה לאחר הקפאת ביציות? בגלל ההורמונים? מתי אקבל ? דיי מלחיץ ...( לא ייתכן הריון) אודה לתשובה

בהחלט יכול להיות שיבוש אחרי חשיפה לגירוי הורמונלי. אני מציע בכל מקרה להיבדק אצל הרופא המטפל כולל בדיקת אולטרהסאונד.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות