התפתחות זקיקים רק בשחלה אחת

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/09/2020 | 08:08 | מאת: רלי

שלום ד’ר אני בת 36 מהצעת טיפול לשימור. התחלתי עם גונל ופרגובריס תגובה טובה. לאחרונה עברתי למנופים.בבדיקה האחרונה משום מה התפתחו זקיקים רק בשחלה אחת,אציין שתמיד היו השתי השחלות. amh לאחרונה 1.81.האם יש סיבה לדאגה? האם זה מראה על רזרבה נמוכה. ואם פתאום זה קרה עכשיו זה יכול להיות שייראה שוב.? קצת מלחיץ.

לפי תוצאות הבדיקות, זה לא מרמז על סיבה לפסימיות. בכל מקרה את צריכה להתייעץ עם הרופא שמטפל בך ומכיר את המצב הרפואי שלך. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות