שאלה לגבי פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/09/2020 | 14:54 | מאת: ליידי

שלום רב אני בת 40 מתענינת בהקפאת ביציות. בדיקות דם ביום רביעי לווסת (מחזור סדיר של 26 יום): FSH 10.2 אסטריודול 200.3 טסטוסרון 0.4 אשמח לדעץ מה התוצאות אומרות? האם זה גבולי? יש סכוי להריון בעתיד?

לפי הבדיקות עדיין ניתן לבצע טיפול. אבל את חייבת להיפגש עם מומחה לנושא, כדי לעשות תאום ציפיות אמיתי ולשמוע על האופציות. בהצלחה

09/09/2020 | 18:06 | מאת: ליידי

תודה על התשובה המהירה. יש לי כמה שאלות, מקווה שזה בסדר ... אשמח לדעת למי עלי לפנות? האם תוכנית הטיפולים נבנית על ידי רופא פריון בקהילה מטעם הקופ"ח או בבית חולים במרפאות יעודיות? האם תוצאות הבדיקות הן גבוליות נמוכות או תקינות? האם יש טעם לעשות בדיקת amh? האם יש טעם להקפיא ביציות ולא עוברים? והאם עם פרופיל כזה ניתן להיכנס להריון טבעי כשלא ידוע על בעיה רפואית כלשהי?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות