הקפאת ביציות - מחירים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/07/2020 | 13:15 | מאת: סיגל

שלום רב, מי קובע את המחירים עבור סבב או מבצע שני סבבים של הקפאת ביציות? יש הבדלים לא קטנים בין בתי החולים. האם יש מחיר מחירון של משרד הבריאות שממנו כל בית חולים יכול לתת מחיר נמוך יותר או שאין שום קשר לקביעה של משרד הבריאות? בכל מקום קיבלתי תשובה אחרת. בברכה

אין מחיר ממשלתי לשימור פוריות. כל בית חולים מחליט על התמחור שלו . יש בתי חולים שגובים עבור כל פעולה ומקפיאים ל5 שנים. יש בתי חולים שגובים סכום ומאפשרים 2 פעולות ושימור של 10 שנים.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות