הריוןלא רצוי לאחר הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/07/2020 | 01:03 | מאת: שרה

שלום עברתי תהליך הקפאת ביציות לפני כמה ימים הפעולה בוצעה ביום חמישי ב 16/7 וקיימתי יחסים ב 19/7 הקונדום נקרא, האם יש סיכוי גבוהה להריון? האם אני עדיין מבייצת?

הסיכוי להריון נמוך מאד מאחר ואני מתאר לעצמי ששאבו את כל הביציות

21/07/2020 | 05:29 | מאת: שרה

תודה רבה על התגובה המהירה לא שאבו את כל הביציות, למעשה לא הצליחו ולפי מיטב ידיעתי נשארו כשתי ביציות האם עדיין יש סיכוי? האם זה בסדר אם לקחתי את הגלולה של היום אחרי? יש לי עוד סבב בעוד חודש תודה רבה

23/07/2020 | 16:37 | מאת: שרה

ד״ר כהנא, תודה רבה על התשובה המהירה. אשמח לקבל תשובה ממך לגבי הנ”ל לא שאבו את כל הביציות, למעשה לא הצליחו ולפי מיטב ידיעתי נשארו כשתי ביציות האם עדיין יש סיכוי? האם זה בסדר אם לקחתי את הגלולה של היום אחרי? יש לי עוד סבב בעוד חודש תודה רבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות