שאיבת ביציות - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

02/02/2020 | 11:03 | מאת: מיכל

הי, התחלתי בתהליך של שאיבת ביציות לצורך שימור. כרגע מזריקה הורמונים וביום ה 6 צריכה לעשות בדיקת דם ואלטרסאונד. האם יש צורך לצום לקראת הבדיקת דם? תודה רבה!

אין צורך בצום

03/02/2020 | 22:50 | מאת: מיכל

הי, להלן תוצאות בדיקת הדם LH - 5 Prog - 1.5 E2 - 893.4 זה לאחר 6 ימים שאני מזריקה 300 מונופור. האם יש מה להמשיך לקראת ביצוע שאיבה או שעדיף לוותר על הסבב הזה? בהשוואה לתוצאות בדיקת הדם שבוצעה במחזור השאיבה הקודם, ערך ה E2 עמד על 3900 לאחר 6 ימים של הזרקת 225 מונופור. קצת מבואסת מהתוצאות... אשמח לתשובתך מיכל

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות