הקפאת ביציות לפני הוצאת שרירן

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/09/2019 | 13:32 | מאת: מיכל

שלום רב אני בת 34 ללא ילדים ואני רוצה לעשות הקפאת ביציות עלי לעשות ניתוח להוצאת שרירן, השאלה שלי האם הניתוח יכול להשפיע על תהליך הקפאת ביציות והאם כדאי לעשות את הקפאת הביציות לפני הניתוח או שאין קשר וזה לא משפיע אחד על השני ואוכל להמשיך עם הניתוח ולאחר מכן להתחיל את התהליך

אני מציע, קודם לבצע את הליך השימור ולאחר מכן את הניתוח. כמובן שתלוי בגודל השרירן, בסימנים הקליניים והאם מדובר בממצא שנראה שפיר בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות