לקראת סבב שני

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/11/2016 | 21:05 | מאת: בת 37

שלום דר אני אחרי סבב ראשון של הקפאה. במידה ובע"ה אעבור את ה20 ביציות בסבב השני. האם ישמרו אותם בהקפאה או שאני אצטרך לשמור אותם כעוברים מוקפאים? האם ההמלצה לשמור גם וגם? אני מתלבטת מאוד כיצד לנהוג כי אני מקווה עוד להביא ילד עם בן זוג

כל מה שנשאב וראוי להקפאה ,יוקפא או הביצית מופרית או הביצית לא מופרית לפי בקשתך דיון מעמיק בקבלת ההחלטה צריך להיעשות עם הרופא המטפל שלך לדבר על יתרונות וחסרונות של כל החלטה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות