הפשרת ביציות שהוקפאו בגיל 35

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/05/2019 | 12:43 | מאת: מתלבטת

שלום אני בת 35 ושוקלת הקפאת ביציות. הפרופיל ההורמנלי יצר תקין ואני בריאה. האם ידוע על מקרי הצלחה מביציות שהוקפאו בגיל 35 ואז עברו הפשרה והפרייה מוצלחת , בארץ או בעולם? לפי מיטב הבנתי בגילאים אלו הסיכויים הם לא גבוהים ועומדים בין 20-30 אחוז..האם מומלץ לעבור את תהליך ההקפאה, גם אם הסיכויים לא גבוהים? תודה

בגיל זה הסיכויים טובים. יש ניסיון בהפשרת ביציות בגיל זה. אם אינך מתכננת הריון השלב זה ,מאד מומלץ להקפיא ביציות ולא להמתין. אם אין בן זוג קבוע, ניתן להקפיא חלק מהביציות שהן מופרות. אני מציע שתיפגשי עם רופא פיריון על מנת לדון על כך האופציות בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות