הקפאת ביציות ויכולת לשאת עובר ברחם

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/03/2019 | 22:40 | מאת: הדר

דר שלום רב, ידוע לי שמומלץ מאוד להקפיא ביציות ככל שמתבגרים ולא רואים ילדים באופק,שאלתי היא האם יש גבול של גיל שאם עוברים אותו לא ניתן להכניס את ביציות והזרע לרחם האישה ,כמו שביציות מומלץ להקפיא כמה שיותר מוקדם כך גם היכולת של הרחם לשאת עובר מוגבלת ומה הוא אותן הגיל? תודה

ככל שגיל הקפאת הביציות צעיר יותר, הסיכוי להצלחה גדול יותר, למרות שבארץ מותר להקפיא ביציות עד גיל 41, מומלץ לעשות זאת עד גיל 48. לגבי ההחזרה לרחם, ניתן עד גיל 54 בתנאי שנעשו בדיקות לאישה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות