מה התהליך של הקפאה כולל

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/03/2016 | 12:23 | מאת: דפי

שלום רב, אני רווקה בת 33 והחלטתי לעשות בחודשים הקרובים הקפאת ביציות. עוד לא בחרתי בי"ח. השאלה שלי איך בכלל מתחילים את התהליך? איזה בדיקות אני צריכה לבצע? האם אני מבקשת הפניה מרופא משפחה או שצריכה כבר לבחור רופא פריון ומרפאה מסויימת. כמה חודשים התהליך כולו אמור לקחת? אשמח לקצת סדר בשלבים הראשוניים. תודה רבה מראש.

כדאי שתיצרי קשר עם רופא פיריון המתעסק בנושא ,כדי לקבל מידע על התהליך ועל האופציות בתוך ההליך עצמו

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות