הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/12/2015 | 12:22 | מאת: א

שלום, התחלתי תהליך של הקפאת ביציות.(עברתי שאיבה אחת. אני מתכוונת להקפאה מסיבות חברתיות, לא לצורך הפרייה כרגע..) האם מומלץ לעשות הפסקה של חודש בין שאיבה לשאיבה? האם ההפסקה תשפיע על כמות הביציות שתישאבנה? כלומר, האם יש סיכוי שתישאבנה יותר ביציות אם לא אעשה את ההפסקה או אם כן אעשה את ההפסקה. מה מומלץ?

משך ההפסקה תלוי בגילך בגיל צעיר - פחות מ 36 ניתן לבצע הפסקה של מספר חודשים בגיל 37 ומעלה כדאי לבצע סבב נוסף לאחר חודשים בודדים בכל מקרה לא כדאי חודש רצוף, כדי לאפשר לגוף להתאושש מההורמונים של הטיפול הקודם

30/12/2015 | 13:07 | מאת: א

אני בת 39 ושאבו לי 13 ביציות...כדאי הפסקה של יותר מחודש??? כמה חודשים אתה ממליץ לחכות?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות