מה עושים כאשר בשאיבה שניה מעל 20 ביציות בסך הכל

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/05/2018 | 21:04 | מאת: דנה

שלום רב, עברתי אתמול מחזור שאיבת ביציות ראשון שבסופו הוקפאו 10 ביציות. אני מעוניינת לעבור מחזור שאיבה נוסף עד לקבלת 20 ביציות. במידה ובמחזור הבא יתקבלו יותר מ-10 ביציות טובות להקפאה למשל 12. האם ישמרו לי 22 ביציות או שברגע שא י מגחעה ל20 ביציות, יפטרו משאר הביציות ששאבו אם הם כבר מעל 20? תודה מראש דנה

כל הביציות תישמרנה בלי קשר אם הכמות עוברת 20 אם לא מקבלים 20 בשאיבה ראשונה, מקפיאים את כל מה שמתקבל בהמשך, עד 4 שאיבות, או עד 20 ביציות, מה שמגיע קודם

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות