שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/12/2015 | 00:37 | מאת: לירון

שלום, אני כמעט בת 39 גרושה + בן, לצערי טרם מצאתי זוגיות. שאלתי היא מה הסיכויים לשמר ביציות בגיל כזה ומהי העלות הכרוכה בהקפת ביציות? תודה

ככל שהקפאת הביציות נעשית בשלבמוקדם יותר, סיכויי ההישרדות שלהם לאחר הקפאה,הפשרה,הפריה עם זרע גדולים יותר יחד עם זאת את עדיין בגיל שבו יש הצלחות עם הקפאת ביציות במידה והינך חושבת על ההליך, כדאי לא לדחות את ההחלטה ניתן לבציע את הפעולה בבתי חולים פרטיים או ציבוריים את צריכה לבחור לך רופא מטפל ולדון עימו בכל האופציות בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות