תוצאת amh 3.8 בגיל 38 . מה זה מלמד לגבי סיכוי הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/02/2018 | 07:34 | מאת: Gil

שלום . אני בת 38 מתלבטת לגבי הקפאת ביציות. הבדיקת amh קיבלתי תשובה של 3.8 האם תקין? מראה על בעייה בשחלה? האם זה נתון שלפיו עלי להחליט האם ללכת על תהליך הקפאת ביציות או שאני בסיכון לגירוי יתר של השחלה. תודה

הערך שציינת הינו תקין,יש בדיקות נוספות להערכת המצב השחלתי, בעל מקרה בגילך, מאד ממוזמן לשקול בהקדם את נושא הקפאת הביציות, על מנת להדגיש את הסיכוי להצליח בהמשך, ככל שגיל האישה עולה איכות וכמות הביציות יורדת בהצלחה

13/02/2018 | 09:38 | מאת: Gil

תודה רבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות