כמות נמוכה של ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

07/10/2017 | 23:10 | מאת: Osh79

שלום רב, אהיה בת 38 בסוף החודש.לפני כחודשיים עברתי שאיבה ראשונה ממנה יצאו רק 4 ביציות, 3 מהן הוקפאו. מחר עתידה לעבור שאיבה נוספת. בהנחה וסהכ יוקפאו 7-10 ביציות משני הסבבים, מה הסיכוי להרות בהמשך מאחת הביציות שהוקפאו? וחשוב מכך, האם לאור הכמות הנמוכה של הביציות שיצאו זה אומר שהסיכוי שלי להריון טבעי מאוד נמוך? אודה מאוד לתשובתך, תודה!

07/10/2017 | 23:25 | מאת: NOT_FOUND

שכחתי לציין שיש לי ציסטה אנדומטריוטית בגודל 3 סמ בשחלה השמאלית.

מאחר ואת כבר נמצאת בקשר עם רופא מטפל,רצוי שתשאלי אותו את השאלות על מנת לתת מענה ראוי,צריך להכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך,את ההיסטוריה הגינקולוגית, את הפרופיל ההורמונלי ואם צריך לעדכן אותו או להוסיף בדיקות נוספות לפי החוק בישראל ניתן להקפיא 20 ביציות ,או 4 שאיבות מה שמגיע קודם יתכן וכדאי לך לשקול עם. רופא המטפל לגבי הקפאה של חלק מהביציות לאחר הפריה,מאחר ויש יותר ניסיון עם הקפאת ביציות מופרות, לסיכום,חשוב מאד שתנהלי דיון. מעמיק עם הרופא שבחרת לאופציות האפשריות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות