צמיחת זקיקים לאחר 7 ימים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/08/2017 | 09:30 | מאת: מאיה

שלום ד"ר כהנא, אני ביום השביעי של הזרקת גונאל 225 + 0.25 ציטרוטייד ביומיים האחרונים עשיתי היום אולטרסאונד ויש 5 זקיקים בשחלה הימנית ועוד 4 בשחלה השמאלית (הרוב בגודל 15-14 ואחד 17) האם בשלב הזה יש סיכוי שיצמחו זקיקים נוספים שיהיו מספיק גדולים לשאיבה או ש 9 ביציות זה כנראה מס' הביציות המקסימלי לשאיבה הנוכחית? אודה לתשובתך

לפעמים ביום השאיבה מתקבלות ביציות גם מהזקיקים הקטנים יותר צריך לזכור שלא כל זקיק מכיל ביצית ולא כל ביצית היא בשלה או ברת הפרייה בכל מקרה התשובה הסופית צינתן ביום השאיבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות