הקפאת ביציות שנעשתה ללא פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/07/2017 | 00:12 | מאת: רווית

דר שלום, לפני חודש עברתי הקפאת ביציות באחד מבתי החולים בארץ. נשאבו 5 ביציות והוקפאו 4. לפני תחילת הטיפול קיבלתי רשימת בדיקות שכללה פרופיל הורמונלי, אך משום מה הגיניקולוג של הקופה לא נתן לי הפניה לבדיקה זו, בבית החולים כשהתחלתי את התהליך אף אחד לא אמר לי שהיא חסרה והתהליך בוצע. לכן: 1. האם פרופיל הורמונלי ( או הסיבה שלא היה לי אותו) משפיע על פרוטוקול הטיפול? 2. האם ניתן לקבל פרופיל הורמונלי מכל בדיקות הדם שעשיתי במהלך הטיפול, או שצריך לגשת לעשות לפני סבב נוסף- והאם זה בכלל משנה בשלב זה? תודה,

מאחר והתקבלו ביציות, השחלה מתפקדת בכל מקרה את יכולה לבקש פרופיל בתחילת מחזור

25/07/2017 | 17:59 | מאת: רוית

תודה, האם יש טעם לבקש? אני אמורה לקבל מחזור עוד 4 ימים, זה או לדחות את ההקפאה למחזור הבא בשביל הפרופיל או להתחיל

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות