הזרעה ומתן הורמונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/06/2015 | 11:10 | מאת: קים

שלום, אשתדל לקצר.. אני בת 38 אוטוטו, לפני שנה וחצי ילדתי ילד בריא, הריון תקין, נקלטתי מאוד מהר בצורה טבעית. מתגוררת כעת בארצות הברית, לפני כמה חודשים עברתי הזרעה אחת בארץ עם פירגיון 42 שהניב ביצית אחת בשלה, הטיפול לא צלח. FSH שלי היה 14.3 כרגע אני לקראת הזרעה שניה פה בארצות הברית. אני יומיים לקראת ההזרעה. FSH היה 10.4 הזרקתי 225 פירגיון כל יום. היום, שזה יומיים לפני ההזרעה נמצאו 2 זקיקים בגודל 15, שניים בגודל 13 ושניים קטנים יותר. היום היתה הזריקה האחרונה של פירגיון, התבקשתי רק 200 להזריק. מחר אזריק את זריקת הביוץ ( שכחתי את שמה ) שאלתי היא האם מצבי טוב? האם במינון שלקחתי התוצאות הן טובות ביחס לגילי ופרופיל ההורמונלי שלי? מה הסיכוי שהזקיקים בגודל 13 יגדלו ביומיים הרופאה מרוצה מאוד... אני מתכוונת לגשת להפריה במידה והטיפול לא יצלח, הרופאה הסבירה לי שהגוף שלי מגיב טוב להורמונים ושבהפרייה ינתן לי מינון יותר גבוה. אציין כי הקליניקה שייכת לבית החולין סידר סיני שנחשב לבית חולים אחד הטובים.

לצערי מדובר בשאלה מאד פרטית זה יהיה לא מכובד ולא נכון לתת לך תשובה כאשר את כבר מטופלת על ידי רופא אישי ואיני מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך,התגובה לטיפולים קודמים,בדיקה גינקולוגית וכו תצטרכי לסמוך על הרופאה שלך בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות