ללא הורמונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/03/2015 | 10:46 | מאת: אורית

אני רוצה להקפיא ביציות אך לא רוצה לקחת הורמונים. האם אפשר לשאוב ביצית אחת ולחזור על ההליך מספר פעמים? כמה עולה רק הליך השאיבה וההקפאה ללא ההורמונים? תודה רבה

עלות מחזור טיפול אחד לבית החולים ללא תרופות הינו כ 17000 שקלים, התשלום משולם גם אם אין בכלל ביצית או שיש ביצית שלא מתאימה להקפאה לפי משרד הבריאות ניתן לבצע עד 4 מחזורי טיפול בכלל, או עד שימור של 20 ביציות, מה שבא קודם באסותא ניתן מחזור שני ללא תשלום למי שביצעה מחזור ראשון בתשלום לכן כדאי לשקול שוב את הרעיון של הקפאת ביציות במחזור טבעי

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות