סיכוי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/01/2015 | 08:11 | מאת: שרון

שלום, שאלה כללית באופן תאורתי הקפאת עובר (ביצית והפרייתה עם זרע תורם) במידה וההקפאה מוצלחת. שאלתי אם הביצית הופרתה ונשלח להקפאה עובר אותה ביצית שווה להיות מוקפאת לבד ובעתיד להיות מופרת? סיכוי זהה?

לביצית מופרית יש יותר סיכוי, מאחר והיא כבר עברה שלב נוסף של מפגש עם הזרע-הפריה ביצית לא מופרית, במידה ושרדה את ההקפאה וההפשרה ,צריכה כעת לעבור את תהליך המפגש עם הזרע- הפריה ,לא כל הביציות שורדות ולא כולן אכן מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות