B-CURE

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

01/11/2011 | 10:43 | מאת: דוד

שלום וברכה! לסבא שלי (70) יש כאבי גב חזקים וממושכים, כל הנסיונות לטיפול לא עזרו. הוא הלך לרופא מומחה בעל שם, שאמר לו שאין מה לעשות כי כל עמוד השדרה שלו מסובב לגמרי, וכל נסיון לטיפול רק יזיק. רציתי לשאול מה דעתכם על B-CURE (לייזר רך)? מאחר שמדובר בהוצאה גדולה מאוד (2500 ¤), האם אתם ממליצים על המכשיר? האם תוצאות השיפור מוכחות? תודה רבה על העזרה! אתם עושים מלאכת קודש דוד

03/11/2011 | 08:01 | מאת: דני שר

דוד שלום, אני לא מספיק מכיר את ה B-CURE. אני מעודד אותך לבדוק את המחקרים שנעשו על המכשיר הזה לפני קנייתו. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה