דום נשימה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

08/08/2011 | 12:17 | מאת: יקיר בן מאור

הייתי מעוניין לדעת אם אוסטיאופתיה יכולה לעזור לי באיזה שהיא צורה עם אבחנה של דום נשימה בשינה, רופא א.א.ג טען שאני אצטרך לעבור ניתוח כירורגי בגלל סנטר שקוע במידה ואני ארצה להתגבר על זה, ואני מבין את זה ,אך רציתי לדעת אם אוסטיאופתיה יכולה לעזור לי באיזה שהיא צורה?

04/09/2011 | 12:31 | מאת: דני שר

יקיר שלום, יתכן ויש לאוסטיאופתיה מה להציע, במידה והבעיה קשורה לשרירים מכווצים בגרון ובלסת. אני ממליץ להתייעץ עם אוסטיאופת מוסמך כדי שהוא יכול לבחון יותר לעומק, האם ניתן לטפל בבעיה באמצעות טיפול אוסטיאופתי. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה