קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

14/11/2010 | 13:08 | מאת: משה

שלום !! הנני סובל מכאבים בגב תחתון עם הקרנות לרגל שמאל מזה כמה חודשים כתוצאה מ-3 בלטי דיסק שנתגלו בבדיקת C.T. טופלתי באתופן,ארקוקסיה,זריקות וולטרן ואף בטרמדקס אך הכאב ממשיך להטריד בגב תחתון עם הקרנה במידה פחותה מבעבר לרגל שמאל. בעקבות שמועות על נפלאות הקנביס הרפואי תמה אני האם הוא עשוי לעזור במקרה כמו שלי ?

24/11/2010 | 21:14 | מאת: דני שר

משה שלום, כאוסטיאופת אני יכול להמליץ על טיפול אוסטיאופתי לבעיות כאב גם. לאוסתיאופתיה קיימת הצלחה רבה בתחום של טיפול בכאבים מסוג זה. ברם, לצערי, בתרופת קנביס אין לי הרבה ניסיון. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה