כאבים בין הירך למפשעה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

18/05/2010 | 16:05 | מאת: מילי

לבת משפחה שלי ,אשה כבת 60+ יש כאבים איומים בין הירך השמאלי למפשעה, כאשר צריכה לשבת לא יכולה לשבת ולכופף את הרגל אלא חייבת למתוח את הרגל והכאבים הם כאבי תופת, קשה לה לקום מהכסא עקב הכאבים בחלק זה של הרגל שמקרין לכל הרגל . אבקש לדעת מה הטיפול ולמי לפנות .לציין כי ניגשה לרופא ועשתה צילום. לא ניתן לה טיפול .

25/05/2010 | 23:52 | מאת: דני שר

מילי שלום, הדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא לקחת מהרופא את תוצאות הבדיקות ולבדוק האם יש שבר בירך. במידה ואין שבר, זה יכול להיות דלקת בגיד השריר המחבר את הרגל לירך. אני ממליץ לך להיכנס לאתר www.osteopathy.co.il בו ניתן ליצור קשר עם אוסטיאופת מוסמך הקרוב למקום מגורייך שיוכל לאבחן את הבעיה ולטפל בך או להפנות אותך למומחה המתאים בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה