אוסטיאופטיה ופרפלגיה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

26/04/2010 | 14:15 | מאת: דניאל

נותחתי להסרת חוליה טי-6 והשתלת קיבוע . במהלך הניתוח נפגע עמוד השדרה ושותקתי באופן מלא בחלק התחתון של הגוף . לאחר טיפולים ממושכים הנמשכים עד היום, הפרפלגיה היא חלקית ויש שיפור קבוע במצב הגפיים התחתונות . האם אוסטיאופתיה יכולה לסייע או לשפר במקרה זה

29/04/2010 | 15:48 | מאת: דני שר

שלום דניאל, מטרת האוסטיאופתיה היא לעודד את הגוף לתפקד באפקטיביות האופטימאלית תחת הנסיבות הקיימות של המטופל.לכן גם במקרים של פרפלגיה אוסטיאופתיה יכולה לתת סיוע לתפקוד הגוף. האוסטיאופתיה מטפלת בחוט השדרה באמצעות טכניקות ידניות עדינות ייחודיות לשיפור התיפקוד. יותר מכך, אוסטיאופתיה יכולה לסייע בטיפול של בעיות שניוניות הקשורות פרפלגיה כגון – מתיחת שרירים בגב, צוואר וכתפיים שמופיעים כתוצאה מהניסיון של הגוף להתמודד עם המחלה/פציעה. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה