כאבים מופשטים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

22/04/2010 | 09:04 | מאת: שוש

לפני שנה עברתי תאונת דרכים .יש לציין שהיו לי פריצות דיסק בחוליות הצוואר .אבל המצב היה נסבל מאוד .מאז התאונה אני עם כאבי שהתחילו בשכמות והצוואר והתפשטו לכל הגוף.הובחנתי בתסמונת פיברומאלגיה .וכל טיפול שאני מקבלת לא עוזר .יד שמאל שלי כואבת ברמה שאי אפשר לתאר .נרדמת.מתנפחת.משנה צבעים.רגישה לחום וקור.הייתי אצל פרוסור גיבשטיין והוא הבחין תסמונת r s d.שאלתי היא ..האם יכול להתפשט ליתר הגפיים? האם יש קשר לכל ההסטוריה שלי ול.r s d.והאם יש טיפול ? תודה שוש.

24/04/2010 | 22:11 | מאת: דני שר

שלום שוש, אוסטיאופתיה אכן מטפלת ב RSD. יחד עם זאת, השם שהצמידו לבעיה שלך RSD, פיברומיאלגיה או צליפת שוט הוא פחות חשוב, השאלה היא מה את מרגישה בעקבות התאונה. אני אומר זאת מאחר ותאונת דרכים משפיעה באופן שונה על כל אדם. לכן, על מנת שתקבלי את הטיפול המתאים, חשוב להבין איך התאונה השפיעה על השרירים, המפרקים הרצועות והעצבים בגופך. לאוסטיאופתיה התמחות ייחודית במערכות אלו וניתן לאבחן באמצעות טכניקות ידיים עדינות את מצב הרקמות הרכות בגופך ולהתאים לך טיפול ספציפי לבעיה ממנה את סובלת. בברכה, דני שר

20/05/2011 | 19:44 | מאת: אלי בן דוד

ולפעמים הרגשה של זרמים או הירדמות ואפילו כאבים וכולים להגיע משרירי הצוואר וזה די פשוט לטיפול, וחץ מזה אני מאמין שיש עוד שרירים שמעורבים בכאב שלך וכמובן שהכאב יכול להתפשט למקומות אחרים בגוף כי את מפעילה שרירים אחרים כדי להימנע מכאב, אני הייתי ממליץ לבדוק אם יש מחסור בוויטמינים ומינרלים בנוסף כיוון שמחסור במינרלים מסוימים וויטמינים יכול לגרום לבעיות כאב בשרירים וזה לפי מחקרים בדקו את הנושא ובגדול ללכת לטיפול שישחרר לך את אזור הצוואר ואזור שרירי החזה ובטח עוד כמה שרירים שהטפל ימצא שצריך אז בהצלחה

מנהל פורום אוסטיאופתיה