צוואר תפוס במשך כשנה וחצי

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

01/09/2016 | 21:20 | מאת: אמיר

אני סובל מצוואר תפוס במשך כשנה וחצי. עשיתי צילום רנגטן וCT והכל היה תקין. ניסיתי דיקור סיני דיקור מערבי ופיזיוטרפיה שכללה כירופרקטיקה. הכל עזר אבל לא פתר את הבעיה לחלוטין. הכירופרקטיקה אפשרה לי לחזור להתאמן אבל תמיד קיים את ההרגשה המציקה של מתיחה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות? האם יש לך המלצה לאוסטאופט במרכז? תודה רבה

07/09/2016 | 21:00 | מאת: דני שר

אמיר שלום, אוסטיאופתיה כן יכולה לעזור בבעיה הזו, אבל אני לא ממליץ לעבור ממטפל למטפל. הייתי מדבר עם הכירופרקט שלך על מנת לבדוק איתו מדוע לדעתו הטיפול שלו לא פתר את הבעיה לגמרי ואולי יהיו לו תרגילים או המלצות לעשות בבית. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה