SPINAL STENOSIS LUMBAR L3-4 L4-5

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

27/05/2016 | 14:14 | מאת: RAMI

שלום בשנת 2010 היו לי כאבי גס חזקים אובחנתי במרפאת כאב בני ציון בבדיקת סי טי כSPINAL STENOSIS LUMBAR L3-4 L4-5. בטיפולי פיזיוטרפיה ומשככי כאבים ,הכאבים חלפו. 6 שנים חלפו והכאבים הופיעו בחומרה מזה כ 5 חודשים. כאבים בזמן הליכה בלבד כאב שמקרין לאגן ולשוקיים . אי לכך אני חייב לשבת בכדי להרגע. כאשר אני שוכב או יושב אין לי כלל כאבים. בזמנו הציעו לי התערבות כירורגית לטיפול הבעיה. הכאבים משבשים לי את חי היום יום בעיקר שאני עדיין עובד (בן 68). שאלתי האם אוסטיאופתיה יכולה לעזור לי תודה רמי

01/06/2016 | 20:34 | מאת: דני שר

שלום רמי כעיקרון אוסטיאופתים כן מטפלים בספיינל סטנוסיס. המחלה הזו מורכבת ובגלל זה האוסטיאופת צריך לבדוק אותך בעצמו כדי לדעת אם יש מה לעשות. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה