אוסטיאופתיה אסתטית

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

04/08/2015 | 14:09 | מאת: לירן

האם מי שמטפל בשיטת אוסטיאופתיה משלב גם (לפי בקשת המטופל) אוסטיאופתיה אסתטית? האם כל מטפל באוסטאופתיה יכול לעשות טיפול ששייך לאוסטיאופתיה אסתטית? קראתי שיש דבר שנקרא אוסטיאופתיה אסתטית. כבר עשיתי טיפול אחד של אוסטיאופתיה למשהו אחר (בקע בסרעפת) .

04/08/2015 | 15:23 | מאת: דני שר

שלום לירן, ללכת לאוסטיאופת בשביל סיבות אסתטיות זה טעות גדולה לדעתי. אוסטיאופתיה היא שיטה שמתייחסת לבעיות רפויות דרך המבנה של הגוף. יש דגש למשל על עמידה נכונה וזקופה. היא לא שיטה שבמקורה אמורה לעשות את הן-אדם יותר יפה אבל אם זה גורם לבן-אדם לעמוד יותר ישר כמובן זה נראה יותר טוב. בברכה, דני שר

04/08/2015 | 15:38 | מאת: לירן

הכוונה שלי היתה אם אוסטיאופתיה אסתטית זה תחום נפרד מאוסטיאופתיה שרוב המטפלים בשיטה לא עושים, כפי שציינתי עשיתי טיפול אוסטיאופתי לבעיה אחרת לחלוטין.

02/02/2020 | 13:09 | מאת: בר

היי, האם הטיפול שעשית עזר לך עם הבקע הסרעפתי?

מנהל פורום אוסטיאופתיה