כאבי מפרקים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

27/04/2014 | 12:31 | מאת: אילנה

צהרים טובים האם אוסטאופט יכול לטפל בכאבים של המפרקים הקטנים בכפות הידים והרגלים? בעלי בן ה64 סובל זמן ממושך מכאבים, בדיקות הדם והביקורים אצל רופאים למחלות פרקים לא הראו בעיה חריפה אלא כרונית של שינויים כנראה ניווניים . הוא מטופל בארט 50+אבקה דמוית מגה גלפלקס וללא הטבה משמעותית. אשמח לדעת אם טיפול אצלכם יכול להועיל [במקביל הוא מטופל בהידרוטרפיה]

14/05/2014 | 21:59 | מאת: דני שר

אילנה שלום, שינויים ניווניים במפרקים הקטנים של הידיים, היא באמת בעיה קשה שלא פשוט לטפל בה, אבל כדאי להתייעץ עם אוסטיאופת באזור שלך, משום שתמיד ניתן לטפל במקומות המשניים, כדי לעזור עם התפקוד הכללי של היד. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה