האם יש סיכון לנזק כתוצאה מטיפול באוסטיאופתיה?

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

07/04/2014 | 12:36 | מאת: אנונימי

שלום, עברתי טיפול אחד אצל אוסטואופיסט, מומחה בגלל בעיות במיתרי הקול. לאחר הטיפול נראה לי שהמצב דווקא החמיר. (מאמץ בהפקת קול, תחושת אי נוחות בגרון).האם יש סיכון שנעשה נזק ? האם סביר להניח שזה זמני וקשור להתכווצות שרירים אומשהו דומה ? תודה

21/04/2014 | 23:55 | מאת: דני שר

שלום, בדרך כלל טיפול אוסטיאופתי לא גורם לנזק, אלא אם כן משתמשים בטכניקות אגרסיביות. לפעמים יש עליה בסימפטומים אחרי הטיפול, כך שיתכן ומה שאתה מרגיש יכול להיות נורמלי. יחד עם זאת, תמיד חשוב לבדוק את הרקע של האוסטיאופת, כיוון שאין חקיקה בארץ. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה