אולקראני בורסיטיס

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

12/10/2013 | 09:13 | מאת: mmooss

כאבים מ-5.2012. קיבלתי זריקות קורטיזון וכדורי ארקוקסיה. בדיקת US גידים. הנפיחות במרפק ירדה מאוד אבל נותרו כאבים כאשר מופעל מאמץ. מה המשך הטיפול?

03/02/2014 | 22:58 | מאת: דני שר

שלום, עד עכשיו טופלת על ידי תרופות אנטי-דלקתיות בגלל הבורסיטיס שהוא באמת דלקת של הבורסה (סק נוזלים שמתפקד ככרית ומוריד הלחץ על גידים). אוסטיאופתיה, בניגוד לתרופות, מתייחס לסיבת הדלקת והסיבה בדכ לבורסיטיס היא עומס של לחץ שרירי על הבורסה. דרך טכניקות עדינות וממוקדות האוסטיאופת יכול לשחרר את השרירים, להוריד את הלחץ על הבורסה וכתוצאה מזה להפחית את הדלקת. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה