כאבי אגן

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

14/08/2013 | 17:32 | מאת: עילית

שלום כנראה בשל פעילות גופנית מאומצת מדי החלו לי לפני כשנה כאבים, הנמשכים עד היום באותה עוצמה, במפשעה, בטן תחתונה ימין, רגל ימין, שרירי המקרבים ממש על גבול המפשעה. כל הבדיקות שערכתי תקינות (מרי אגן ועמוד שדרה מותני). כמו כן שללתי בעיה כירוגית וגניקולוגית. האורטופד לא יודע כבר כיצד להתייח לכאבייץ האם אוסטיאופתיה עשויה לעזור? תודה

01/10/2013 | 20:17 | מאת: דני שר

עילית שלום, משום שהבדיקות הרפואיות חזרו תקינות והבעיה התחילה כתוצאה מהתעמלות, ייתכן ומדובר בבעיה מכנית, ובמידה וכן, לאוסטיאופתיה יש מה לסייע בעניין. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה