בעיות שינה בעקבות כאב חד

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

21/11/2012 | 05:13 | מאת: עמית דה פז

שלום, לפני מספר שנים אבי עבר תאונת דרכים, הוא מוכר על ידי ביטוח לאומי כ-70% נכה , הוא בקושי ישן בלילות בגלל הכאב הזה ובקושי מתלונן כי הוא נורא עקשן. הוא בן 53, והוא ניסה כבר דיקור סיני ובעיקר כדורי אקמול , רציתי לדעת אם יש תרופות בין אם זה כדורי שינה למשככי כאבים מאד חזקים שמומלצים לו ?

31/12/2012 | 21:38 | מאת: דני שר

שלום עמית, כאוסטיאופת התחום שאנחנו מתמחים בו הוא טיפול ידני ולא תרופתי. אני ממליץ לשאול כל שאלה שקשורה לתרופות מסויימות לרופא המשפחה שלך. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה