ריפלוקס סמוי תינוק בן 1

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

24/10/2019 | 10:04 | מאת: עדי

שלום וברכה, התינוק שלי סובל מריפלוקס סמוי מגיל קטן מאוד מטופל בלוסק מגיל 4 חודשים מאז ועד היום יש איתו בעיות האכלה וסביב האוכל, האם הטיפול האוסטאופתי יכול לעזור? איך בדיוק מתבצעת ההבחנה? והאם היתכן מצב שבו הטיפול יכול ליצור נזק או רגרסיה? האם המטפל ידע לאבחן את הבעיה על סמך המידע שנמסר מפי המטפל נוסף לנגיעותיו העדינות? ושאלה אחרונה האם הטיפול מתאים גם כן למבוגרים הסובלים מצרבות?

05/11/2019 | 22:21 | מאת: דני שר - אוסטיאופת

שלום עדי, כעיקרון הטיפול האוסטאופתי כן יכול לעזור בריפלוקס. האבחנה נעשית בכל טיפול אוסטאופתי - על ידי תשאול ובדיקה אוסטיאופתית. הטיפול לא יכול לגרום לנזק במידה ואת מטופלת על ידי אוסטאופת מוסמך שמתמחה בטיפול בתינוקות. האוסטאופת מאבחן את הבעיה על סמך המידע שנמסר ועל סמך ההתרשמות שיש לו לאחר הבבדיקה האוסטאופתית. ישנם מקרים שהטיפול יכול לעזור גם במבוגרים. בברכה דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה