כאב באזור החזה שמאלי

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

31/07/2012 | 20:47 | מאת: ניתאי

לא יודע אם הדבר הבא קשור לכאב שלי מיכוון שזה אף פעם לא קרה לי אלה רק בחודש האחרון: יש לי בעיה ביד שמאל מלידה וכל הזרוע והכתפיים והחזה ממש חלשים ולא מפותחים ויש לי גם בכמה אזורים חוסר תחושה והידד גם מאוד קצרה , בקיצור בעיה בלידה. אז בזמן האחרון יש לי כאבים בחזה השמאלי כשאני מיתאמץ עם יד שמאל , או שאני שוכב זמן של דקה+ על צד שמאל של הגוף שלי ואני לא יודע למה. עשיתי בדיקה אצל רופא וגילו שיש לי עקמת ושאלתי אחד מהחחברים שלי והוא אמר שגם לו זה קורה ביגלל שגם לו יש עקמת. אז השאלה שלי היא למה זה קורה? למה כואב לי בחזה השמאלי? או שזה אולי ביכלל כאב בלב שלי?? כי אני מרגיש תכאב שלי עמוק בגוף וגם בחזה עצמו בעצמות , מה זה יכול להיות? איך מפסיקים את זה , זה כאיב טופת ואני רוצה שזה יפסק!!!

03/09/2012 | 21:05 | מאת: דני שר

שלום ניתאי, יש ספקטרום גדול של דברים שיכולים לגרום לכאב שלך. כמו שאתה מציין, זה יכול להיות כאב שנובע מהלב או כאב שנובע מהצלעות או השרירים או המפרקים של בית החזה. אומנם, לא נראה לי שהעקמת היא הסיבה היחידה לכאב שלך, אבל אולי היא מוסיפה למצב. קיימות הרבה רקמות רכות בחזה, כמו שרירים, מפרקים, צלעות, חוליות וסחוס, שיכולים לגרום לכאבים שיש לך, על כן, הייתי ממליץ ללכת לאוסטיאופת לבדיקה יותר עמוקה, על מנת לאבחן את מקור הכאב. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה