כאבי אגן מאוד חזקים בהריון

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

26/07/2012 | 13:17 | מאת: יעל

שלום אני בעהריון שבוע 30 סובלת כבר כחודשיים מכאבים שהולכים ומתגברים שהתחילו במפסעה ועכשיו הם יותר באגן וברגל ימין שלא מאפשרים לי אפילו לשכב עם זרמים חשמליים קורה אחרי מאמץ קטן וגם אחרי ישיבה ממושכת-קראתי שזה תופעה בשם סימפיזיוליזיס והבנתי שטיפול באוסטיאופתיה יכול מאוד לעזור -האם תוכלו להמליץ לי על המטפילם באזור-פרדס-חנה-חדרה????? מחכה תשובה בהקדם האפשרי תודה

03/09/2012 | 20:53 | מאת: דני שר

שלום יעל, אוסטיאופתיה אכן יכולה לעזור בבעיה זו. לגבי אוסטיאופתים באיזור שלך, אני מציעה להכנס לאתר של האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה: Www.osteopathy.co.il בברכה, דני

04/09/2012 | 14:50 | מאת: יעל

ולאחר טיפול אחד בלבד חזרתי לגמרי לתפקד -פשוט לא יאומן הלכתי אליה לטיפול נוסף אחרי חודש וחצי למרות שלא כאב רק לחיזוק-היא מדהימה ומומלצת לכל מי שקורה ונתקל בבעיות כאבים בגוף בהריון,אצלי זה התבטא באגן וספרה לי שהיא גם עוזרת לתינוקות ולכל מה שקשור לכאבים בגוף

מנהל פורום אוסטיאופתיה