כאבים...מפרק הירך.....

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

03/04/2010 | 22:16 | מאת: ריקי

היי יש לי שאלה...זה זמן רב שאני סובלת{כשנה}..מכאבים בגב תחתון.. עם כאבים במפרק הירך..שמקרין לברך עד לבוהן...רגל ימין. הייתי אצל הרופא בצילום אמר שיש לי דלקת אני מתנגדת לכדורים.. חשבתי על דיקור ..לא ישנה מאוד מפריע לי... ולפני שבועיים שוב הייתי בקשר ...יש לי כאבים גם בהגודל ביד שמואל...גם דלקת..מה קורה לי? כשה לי בעבודה אני עובדת עם ילדים בגן... היום ניתקלתי בכתבה על הטיפול שלכם ..{לא מוכר לי}.. אשמח לתשובה עם זה יעזור .... שבוע טוב ריקי פורטל

08/04/2010 | 09:57 | מאת: ריקי

בוקר טוב.. אני עדיין מחכה לתשובה...אשמח לקבל,בקרוב.. אני ממש לא יודעת לאן לפנות...{לא רוצה כדורים} לדעת עם השיטה שלכם טובה לי.. המשך יום ניפלא ריקי

08/04/2010 | 18:04 | מאת: ירון

אוסטאופתיה מתייחסת לגוף כמכלול, ועל כן האוסטאופת שיבדוק אותך יברר בשלב הראשון האם יש קשר בין התופעות שאת מציינת. אדגיש ואומר ש"דלקת" היא אינה אבחנה - לא אוסטאופתית, ולא רפואית. דלקת היא תגובה לנזק רקמתי (כפי הנראה לחץ על רקמת עצב במקרה של הגפה התחתונה). על פי התסמינים שלך, טיפול אוסטאופתי יהיה יעיל מאוד.

12/04/2010 | 23:04 | מאת: דני שר

ריקי שלום, הסימפטומים שתיארת מתאימים למי שסובל מ “sciatica” או בעברית פשוטה גירוי של עצב הירך. הדבר נובע לעיתים מפריצת דיסק אבל יכול גם להיגרם מלחץ של השרירים על העצב. את בהחלט יכולה לפנות לאוסטיאופת כדי שיאבחן את מקור הכאב. יתכן ש"הכאב החדש" ביד לא קשור לכאב ברגל ושוב את יכולה לפנות לאוסטיאופת שיאבחן את מקור הכאב . יחד עם זאת, אם הכאב שלך ממשיך להתפשט למפרקים אחרים בגוף אני בהחלט ממליץ לך לגשת לקופת החולים ולדרוש בדיקת דם מרופא המשפחה . אם את גרה בקריות את יכולה לפנות לאוסטיאופת במרפאת הכאב בבית החולים רמב"ם בחיפה או לגשת לקליניקה הפרטית שלו- שמו מרווין ולדמן והוא במקרה גם אחד ממנהלי הפורום לאוסטיאופתיה. בברכה, דני

13/04/2010 | 21:09 | מאת: רווית

יכול לעזור לך מאוד לי עזר ממליצה לך על וינר דליה בחיפה 0509434424

14/04/2010 | 06:31 | מאת: ריקי

09/08/2013 | 11:18 | מאת: איגור

היי ריקי, אוסטאופתיה הינה שיטת טבעית לחלוטין שנמצאה כיעילה ביותר בכל הקשור לעמוד השדרה וטיפול במרפקים השונים בגוף. השיטה מבוססת על הבנה עמוקה בנושא באנטומיה של גוף האדם וכן נושאים נוספים שעוזרים לאוסטאופט לבצע אבחון מקצועי לבעיה ועלי פי כך לתת מענה ממוקד למקור הבעיה... ההמלצה שלי, תני לזה ניסיון. מטופלים רבים מעידים על שיפור די מהיר כבר לאחר הטיפולים הראשונים. הכי הרבה תצליחי :-)

מנהל פורום אוסטיאופתיה