קלואיד

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

01/11/2010 | 00:47 | מאת: קובי

היי אני בן 17 ועשיתי לפני כשנתיים פירסינג באוזן וכתוצאה מכך ניהיה לי קלואיד מאחורי האוזן. הייתי אצל 2 רופאים . האחד אמר שאין מה לעשות בנידון והשני אמר לשים עגיל לחץ. בעקבות כך קניתי עגיל לחץ ואני לובש אותו כשנה וחצי, בנוסף לכך הרופא אינו המליץ להזריק סטרואידים ( אולי מפני שאזור באוזן מסוכן) . העגיל אינו עוזר כלל ורציתי לדעת מה לדעתך אליי לעשות. תודה רבה.

שלום קובי, מנסיוני הטיפול היעיל הוא : - שימוש בעגיל לחץ כ-23 שעות ביממה, כמובן שבשעות שינה יש להשתמש בלחץ קל יותר. - שימוש ביריעת סיליקון מתחת לעגיל לחץ. - שימון ועיסוי הצלקת - מתן זריקות סטרואידים לצלקת . הטיפול הינו משולב . כדאי שהטיפול ינוהל ע"י מרפאה בעיסוק העוסקת בתחום. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק