שאלה חשובה - יש לי כוויות דרגה 2 עמוקות -

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

25/10/2010 | 03:04 | מאת: מיאו

שלום רב אודה לך על עזרתך אני לפני כחודשיים וחצי נשרפתי קשה מאוד הייתי מאושפזת כחמישה שבועות בשיבא תל השומר כוויות דרגה 2 עמוק חומצות סולפה על הגב ותודה לאל לא הייתי זקוקה לניתוח אני מטופלת בריפוי בעיסוק חבישות לחץ + סיליקון רוב שעות היממה משתדלת לעשות עיסוי לצלקות הגבוהות שיש לי בגב לפחות פעם ביום - רחצה כמו שצריך מטפלת כמו בספר ... האמת חלק מהאדום הקשה של הצלקות מתחיל להתבהר יותר שאלתי בבקשה - לאחרונה נתקלתי בהומותראפיה וארומתרפיה - שישנם שמנים של צמחי מרפא שיכולים לעזור להחלים את העור ולעזור בירידה של צלקות - כמו שמן דם המכבים האם יש המלצה לשימוש ברפואה האלטרנטיבית? האם כדי להתחיל עם שמנים כאלה ? -- את העיסוי שלי אני עושה בדרך כלל עם צטומג ...האם זה יהיה יותר טוב? אני ממש מעוניינת שהצלקות יעברו מהר כי זה בכל הגב העליון שלי ומקשה על חיי אודה לך על תגובתך בברכה רפואה שלמה לכל החולים

שלום מיאו, אני שמחה לשמוע שאת מטופלת במקום מסודר, העניין הוא שהרקמה הצלקתית פעילה כשנה עד שנתיים מהכוויה, הטיפולים באמצעות סיליקון וחבישות לחץ מסייעים במיתון ובוויסות פעילות היתר ברקמה הצלקתית, כך שתאלצי להמשיך ולטפל בסבלנות ובאורך רוח עד שהרקמה הצלקתית תתיצב ותסתדר. בקשר לעיסוי - רצוי להשתמש בשמנים טבעיים,נקיים משמנים אתריים, הם יותר נכונים לרקמת העור. שמנים אתריים יכולים לגרום לרגישויות בצלקת. מנסיוני שמן זית מכבישה קרה מספיק טוב ויעיל. שימי לב שעלייך לנקות היטב את שמן העיסוי לפני הנחת סיליקון על הרקמה. בברכה,ורפואה שלמה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק