שאלה-הסבר על הקשר בין ריפוי בעיסוק לטיפול בצלקות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

18/04/2010 | 22:11 | מאת: gal

אני מוכרח להודות שאני די מתעניין בנושאים רפואיים ובפעם הראשונה נחשפתי לתחום הזה. שיקום וטיפול בצלקות מאיו בלינה והיבט? תודה. יש לי צלקת כבת חצי שנה בגודל של 3 ס"מ באיזור הפנים שנגרמה בעקבות פציעה. האם למרפא בעיסוק יש מה לסייע בנושא? עד עכשיו טופלתי בקלו-קוט תודה

שלום גל, ראשית אני שמחה שנחשפת לתחום זה. הפורום הוקם במטרה לחשוף היבט נוסף, לא כל כך ידוע, של ריפוי בעיסוק כמתמחה וכמשקם נפגעי צלקות היפרטרופיות לאחר כוויות ו/או התערבויות כירורגיות, פרטים והרחבה ראה את הכתוב על הצלקות בתחילת הפורום. בקשר לצלקת על הפנים , במידה והצלקת אדומה , מעובה ומגרדת, אוכל לסייע לך והרבה. אבל אם הצלקת שטוחה בהירה ,ללא עקצוץ וגרד, הרבה אין מה לעשות, ממליצה לך להימנע מלחשוף את הצלקת לשמש, אנא השתמש במקדמי הגנה ואפילו כדאי שתוסיף מייק אפ להגנה נוספת. תודה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק