צלקת קלואידית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

03/10/2010 | 21:10 | מאת: ליאור

שלום , אני בת 18 , לפני גיוס . לפני כשלושה חודשים נשפך עליי מסיר שומנים תעשייתי על השוק של רגל ימין [בדיוק בחיבור בין השוק לירך] ברוחב של 7 ס"מ , בנוסף נשפך עליי גם בקרסול. כתוצאה מכך, הובחנתי בכוויה דרגה 3 . כיום זה מפריע לי בתנועה , הליכה ריצה. לאחר שלושה חודשים, הכוויה נסגרה [צבעה סגול אדום כהה] לגמרי והוגדרה ככוויה קלואידית. התחלתי להשתמש ביריעות סיליקון בשביל הקטנת הכוויה שבקרסול . רציתי לשאול איך יהיה הטיפול בצלקת הגדולה על מנת לצמק אותה לגדול מינימלי ? כמה זמן החלמה? האם ישאר סימן? הוא יהיה בצבע הזה ? תודה מראש!

שלום ליאור, לפי תאורך , שימוש בסיליקון בלבד אינו מספיק, עליך לפנות למרפאה בעיסוק מומחית בתחום שיקום צלקות וכוויות ולקבל טיפול משולב של : סיליקון , לחץ מקומי, עיסוי, זריקות סטרואידים למוקדים נוקשים והדרכה להפעלה של ברך וקרסול. כדי להעריך את משך הטיפול יש לבדוק את מצב הצלקות. בברכה, דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק