צלקות קלואידיות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

26/08/2010 | 15:12 | מאת: שי

שלום אני פונה אליך בשל מספר צלקות קלואידיות בחזה הקדמי, בזרוע, ואחת שמאחורי האוזן. הבעיה היא שיש לי נטייה מאוד חזקה לצלקות קלואידיות והייתי רוצה לדעת איך אפשר אם לא להיפטר מהם לגמרי אז אולי לטשטש אותם לפחות, אני שמעתי על מדבקות סיליקון שהם יכולות להשפיע על הצלקות. עלי לציין שהצלקות הם צלקות ותיקות. תודה

שלום שי, בהחלט אפשר לעזור לרכך ולטשטש את הצלקות , הטיפול היעיל לצלקות המתוארות, הוא שילוב של סיליקון , לחץ מקומי, ומתן זריקות סטרואידים לצלקת. כדאי שתפנה למרפאה בעיסוק המומחית בתחום כדי שתנהל לך את הטיפול. טיפול באמצעי אחד מנסיוני אינו יעיל. בברכה ושנה טובה דרורה.

27/11/2010 | 15:35 | מאת: שי

אפשר לדעת באיזו מרפאות עוסקים בדבר?האם תוכלי להמליץ על מרפאות בחיפה והצפון?תודה רבה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק