קעקוע לכיסוי צלקת קלאויד

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/09/2016 | 11:02 | מאת: שני

היי ד"ר אני סובלת מצלקות קלואיד באזור השכמות מעל 16 שנה. יש לציין שבמרוצת השנים ניסתי אינספור טיפולים. ואפילו ניתוח ומיד הקפאה. כרגע בצד אחד הצלקות כמעט שטוחות ובצד השני יש אחד מוגבהת מאוד. שאלתי היא האם קיים איזשהו טיפול אחר או חדיש יותר? האם אפשרי לעשות קעקוע לכיסוי הצלקות?

שלום שני , יש בעיה בטיפול בצלקת . אינני יודעת אילו טיפולים קיבלת וכמה זמן . הטיפול בקלואיד הוא טיפול ארוך כשנתיים וחצי . עם שימוש בחבישות לחץ וסיליקון כ-23 שעות ביממה . ובמקביל מתן זריקות סטרואידים לצלקת. מנסיוני הטיפול צריך להיות משולב. בקשר לקעקוע כדאי שתשאלי את הפלסטיקאי . צריך לראות לפני הייעוץ . בברכת חג שמח דרורה .

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק