כוויה באמה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

12/07/2016 | 20:57 | מאת: רות

שלום רב בתי בת 4 קיבלה כוויה באמה ממחליק שיער בחום 270 לפני דרגה 1-2 לפני כשלושה חודשים. הכוויה החלימה והותירה שינוי בצבע העור- צבע יותר כהה ובאזור קטן שבו בטעות בזמן שהייתה משחקת התקלפה מהשכבה החומה שנוצרה אחרי יומיים מהכוויה נשאר סימן לבן עדין, כעת יש כתם עם שני גוונים כהה ובהיר. ועדיין אני מזהה שיש שערות דקיקות במקום הכוויה כמו שאר אזור האמה. אני מקפידה כל הזמן על שמירה מהשמש אולם לא מורחת לה שום קרם לחות ומשאירה את זה להתרפא באופן טבעי. האם לדעתך הכתם ייעלם עם הזמן או שאני צריכה לטפל בזה דרך משחה להבהרת הכתם אני מאוד מודאגת שזה ישאר לה לתמיד.

שלום רות . במידה והצלקת כתמית בלבד, המנעי מלחשוף את הצלקת לשמש. השתמשי במקדמי הגנה . שמני ועסי את הצלקת מדי יום בקרמים היפואלרגיים. והזמן יעשה את שלו . במידה והצלקת תתפתח תהיה אדומה ומעובה יש לפנות לריפוי בעיסוק לטיפול מקצועי . בברכה דרורה .

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק