בדיקת קלואדיות לצורך ניקוב חורים באזנים וקעקוע

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/07/2016 | 16:57 | מאת: אורטל

ביתי עברה ניתוח לב פתוח בשביל 4 והצלקת הייתה קלואידית,לאחר טיפול על ידי מרפאה בעיסוק השתטחה צלקת.כיום ביתי בת 16 ומאוד רוצה לעשות חורים באזנים אך חוששת מצלקת קלואידית שעלולה להיווצר.האם ישנה בדיקה כלשהי שניתן לבדוק האם יש סיכון כלשהי או האם האיזור קלואידי?היא מאוד רוצה לעשות את העגילים וכבר שנים מבקשת אך אנו חוששים..כמו כן האם קעקוע גם מהווה בעיה ועלול לגרום לצלקת קלואידית?אשמח לתשובה בנושא

שלום אורטל, מנסיוני כדאי לחשוש. בהחלט יכולים להתפתח קלואידים באיזורי הניקוב ובאיזורי הקעקוע . את לוקחת סיכון , לשיקולך בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק